‘Ecologia viscuda’, de Jaume Terradas

L’Associació d’Amics de la UAB organitza l’acte de presentació del llibre Ecologia viscuda (Publicacions de la universitat de València, 2010), de Jaume Terradas, professor emèrit del Departament de Biologia Animal, de Biologia Vegetal i d’Ecologia de la UAB, i membre de la Secció de Ciències Biològiques de l’IEC. La presentació es fa el 21 de març de 2011, a les 16 h, a la Torre Vila-Puig.

Ecologia viscuda és una reflexió sobre els temes que han centrat, al llarg de quatre dècades, els treballs científics de Jaume Terradas, un dels pioners en recerca d’ecosistemes terrestres i en educació ambiental a Espanya. No es tracta d’una autobiografia, sinó d’una reflexió de l’autor tot tenint en compte la perspectiva actual sobre el medi ambient, les tendències econòmiques i l’ús de recursos naturals que desgasta l’entorn local i global.

Informació extreta del web de la UAB. Cliqueu aquí per llegir la notícia completa.