Defensar la ciència dintre de la raó

Entre el cientisme i el cinisme

Amb un abast extens i una anàlisi penetrant, i profusament il·lustrat amb exemples de la història de la ciència, aquest enfocament nou i original de temes comuns sobre l’evidència i el mètode científics s’enfronta a qüestions crucials sobre la ciència i el seu lloc en la societat. Escrivint amb vivacitat i humor sardònic, amb un estil enginyós, directe i accessible, Haack porta els lectors més enllà de les «guerres de la ciència», fins a una comprensió assenyada del valor i de les limitacions de l’empresa científica.

Aquest és el segon volum de la col·lecció «Pensament científic» que, impulsada per la Secció de Ciències Biològiques i la Secció de Ciències i Tecnologia de l’IEC i les Publicacions de la Universitat de València, vol aportar veus a la reflexió sobre el coneixement general des de la ciència.