Històric d’activitats

Diccionari de les ciències ambientals

El 29 d’octubre es presenta l’edició en línia del Diccionari de les ciències ambientals, realitzat amb el suport del programa «Diccionari de ciència i tecnologia». La presentació té lloc a la Sala Pi i Sunyer de l’Institut a les 18,30 hores.


Taller d’epistemologia científica

La Secció de Ciències Biològiques i la Secció de Ciències i Tecnologia promouen una trobada sobre el tema “Realisme i determinisme a l’empara del que hi diu la mecànica quàntica”, programada per al 10 de juny de 2008.


En memòria d’Oriol de Bolòs

L’Institut d’Estudis Catalans celebra una sessió en memòria d’Oriol de Bolòs i Capdevila (1924-2007), qui fou membre de la Secció de Ciències Biològiques. L’acte es farà el dia 11 de març, a les 19 hores, a la Sala Prat de la Riba de l’Institut.


Placa d’homenatge a Ramon Margalef

En el marc de les activitats Barcelona-Ciència 2007, i a proposta de la Comissió de la Memòria, de l’Institut de Cultura de Barcelona, es descobreix una placa en homentage a Ramon Margalef. Aquest acte es durà a terme el 31 de gener a les 13h a la casa on va viure des del 1952 fins al 1981, situada a la Ronda del Guinardó, 31, de Barcelona.